Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Schleich Dinosaurs forskningsstation legesæt med dinosaurer og tilbehør - 41462

Lowest price at PriceRunner

Schleich figurer - Dyrefigurer, dinosaurer og enhjørninger

Den tyske mærkevare Schleich har produceret figurer og figursæt af høj kvalitet i over 80 år. Schleich Farm World, Schleich Horse Club, Schleich Dinoasur og Schleich Bayala er figurer i virkelighedstro design af den bedste kvalitet. Fra Schleich finder du gårdsdyr, heste, dinosaurer, eventyr-figurer - figurer som egner sig lige så godt som pynt på hyllen som til leg pp børneværelset. De håndmalte figurer fra Schleich er med til at fremme kreativ leg og lader børn bruge fantasien gennem rollespil. Barnets udvikling stimuleres gennem oplevelser ved leg, og disse detaljerede figurer, figursæt og tilbehør skaber et stort antal områder til leg.

Opdag Schleich Horse Club med fantastiske heste, hestestalde, biler med hestetrailer, rideområder og hestetilbehør. Schleich Horse Club er en fantastisk verden for alle hestevenner. På hestegården venter der nye eventyr, her kan du made og passe på hestene, og tage på en ridetur hver dag. Besøg Schleich Horse Club og oplev spændende eventyr sammen med Hannah, Sofia, Lisa og Sarah. Fra lille og sød til elegant og chamerende, udvalget af heste er stort, alt fra ponyer til store, flotte hingste. Schleich Horse Club er figurer som får hjertet til at banke hos alle hesteelskere!

Schleich Wild Life Oplev spændende eventyr sammen med vilde dyr. Tag på safari på savannen, og besøg junglen, skoven eller havdyrene. Find ud af hvilke dyr som lever i skovene i Nord-Amerika og i Nord-Europa. Besøg savannen, tag på safari og oplev spændende eventyr ved det store vandhul. I junglen venter vilde flokke af aber, hurtige kattedyr, store elefanter og flodheste. Med ATV eller gummibåd kan du besøge dyrene i deres rette element, og du kan tage de skadet eller syge dyr med tilbage til forskningsstationen. Bevæg dig gennem de tætte regnskove og opdag junglens indbyggere.

Schleich Farm World lader dig opdage nye, spændende eventyr på bondegården. Tag med ud til gården for at made alle dyrene. Her finder du ikke kun nyttedyr som grise og køer, men også heste, hunde og en række andre dyr som bor på bondegården. Du kan også tage en tur til ranchen, og opleve ægte rodeo! Med store og små bondegårde, traktorer og dyr kan børn finde på sjove historier og eventyr som de kender fra bondegården. Opdag nyr og spændende ting på gården med Schleich Farm World!

Schleich Bayala inviterer dig ind i en magisk og fantasifuld verden med alfer, enhjørninger og magiske skabninger. Her kan du opleve en fantastisk verden af venskab, eventyr og magi. Schleich Bayala tager dig med ind i en verden både på land og under vand. Bliv en del af den fortryllende verden under vand sammen med Meamare-havfruerne, eller opdag den fortryllende pegasus og enhjørninger eller Eyela og sol-alferne. Schleich Bayalan byder på en fortryllende verden med fantastiske figurer, dyr og legesæt med mange detaljer og magiske design.

Schleich dinosaur - Forestil dig en forhistorisk verden blandt vulkaner og dinosaurer, hvor store, små, kødædende, planteædende, stærke og hurtige dinosaurer har kontrollen. Blandt Schleich dinosaurer finder du de første giganter fra forhistoriske tider, sure, fascinerende og kæmpe store. Find den store og farlige vulkan og skabningerne som lever der. Klarer du at fange mindre, eller måske større skabninger med de fælder du sætter ud? Schleich dinosaurer og vulkaner har mange detaljer, og byder på fantasifuld rolleleg. Her er det kun fantasien som sætter grænser! Hissige, larmende og kæmpe store - dinosaurne overtager jorden!

Vores pris: 561,-
På lager
SKU
04206-16
   

Stort Schleich Dinosaur-legesæt med forskningsstation, dinosaurfigurer og dinoforsker Maxx.

Den store dino forskningsstation fra Schleich byder på masser af eventyr, leg og sjov! Dybt inde i Amazonas jungle byder den skjulte station på alt det nødvendige for at forske i de nyeste levende dinosaurer. Team Dino, bestående af de 3 Colby-brødre Maxx, Luis og Flynn, er på vej til at afsløre hemmeligheder. Lederen Maxx har meget at lave på forskningsstationen.

Udover kommandocentralen har stationen også en udstillingsplatform med en pil-kanon, der kan drejes og en kran. Nedenfor er et karantænekum for nyfangede dinosaurer. De første undersøgelser kan foretages her med det samme, og derefter kan dinosaurerne slippes ud i indhegningen gennem en faldlem. Åh nej! Velociraptoren undslap! Kan Maxx fange den igen? Legesættet indeholder masser af tilbehør og 2 seje dinosaurer.

Fun Fact:

 • Du kan sætte lokkemad fast til kranen, så du kan fange dinoer med den

Funktioner:

 • Kanon, der kan skyde
 • Med drejelig kran og pil
 • Aftagelige hegnsdele
 • Figur med bevægelige arme og ben

Indeholder:

 • 1 Velociraptor
 • 1 Brachiosaurus
 • 1 forsker figur - Maxx
 • 1 bygning
 • 1 bedøvelseskanon
 • 5 hegneelement
 • 1 kran med spil
 • Og meget mere

Detaljer:

 • Mål: ca. 45 x 45 x 36 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model41462
EAN4059433102177
MærkeSchleich

Bevægelige led

Forsker Maxx har bevægelige arme og ben.

Bevægelig kran

Sæt agn på kranen for at tiltrække dinosaurer.

Karantenerum

Fang nye dinoer til observation under stationen.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.