Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Schleich stor bondegård 42407 - med dyr og tilbehør

Lowest price at PriceRunner

Schleich figurer - Dyrefigurer, dinosaurer og enhjørninger

Den tyske mærkevare Schleich har produceret figurer og figursæt af høj kvalitet i over 80 år. Schleich Farm World, Schleich Horse Club, Schleich Dinoasur og Schleich Bayala er figurer i virkelighedstro design af den bedste kvalitet. Fra Schleich finder du gårdsdyr, heste, dinosaurer, eventyr-figurer - figurer som egner sig lige så godt som pynt på hyllen som til leg pp børneværelset. De håndmalte figurer fra Schleich er med til at fremme kreativ leg og lader børn bruge fantasien gennem rollespil. Barnets udvikling stimuleres gennem oplevelser ved leg, og disse detaljerede figurer, figursæt og tilbehør skaber et stort antal områder til leg.

Opdag Schleich Horse Club med fantastiske heste, hestestalde, biler med hestetrailer, rideområder og hestetilbehør. Schleich Horse Club er en fantastisk verden for alle hestevenner. På hestegården venter der nye eventyr, her kan du made og passe på hestene, og tage på en ridetur hver dag. Besøg Schleich Horse Club og oplev spændende eventyr sammen med Hannah, Sofia, Lisa og Sarah. Fra lille og sød til elegant og chamerende, udvalget af heste er stort, alt fra ponyer til store, flotte hingste. Schleich Horse Club er figurer som får hjertet til at banke hos alle hesteelskere!

Schleich Wild Life Oplev spændende eventyr sammen med vilde dyr. Tag på safari på savannen, og besøg junglen, skoven eller havdyrene. Find ud af hvilke dyr som lever i skovene i Nord-Amerika og i Nord-Europa. Besøg savannen, tag på safari og oplev spændende eventyr ved det store vandhul. I junglen venter vilde flokke af aber, hurtige kattedyr, store elefanter og flodheste. Med ATV eller gummibåd kan du besøge dyrene i deres rette element, og du kan tage de skadet eller syge dyr med tilbage til forskningsstationen. Bevæg dig gennem de tætte regnskove og opdag junglens indbyggere.

Schleich Farm World lader dig opdage nye, spændende eventyr på bondegården. Tag med ud til gården for at made alle dyrene. Her finder du ikke kun nyttedyr som grise og køer, men også heste, hunde og en række andre dyr som bor på bondegården. Du kan også tage en tur til ranchen, og opleve ægte rodeo! Med store og små bondegårde, traktorer og dyr kan børn finde på sjove historier og eventyr som de kender fra bondegården. Opdag nyr og spændende ting på gården med Schleich Farm World!

Schleich Bayala inviterer dig ind i en magisk og fantasifuld verden med alfer, enhjørninger og magiske skabninger. Her kan du opleve en fantastisk verden af venskab, eventyr og magi. Schleich Bayala tager dig med ind i en verden både på land og under vand. Bliv en del af den fortryllende verden under vand sammen med Meamare-havfruerne, eller opdag den fortryllende pegasus og enhjørninger eller Eyela og sol-alferne. Schleich Bayalan byder på en fortryllende verden med fantastiske figurer, dyr og legesæt med mange detaljer og magiske design.

Schleich dinosaur - Forestil dig en forhistorisk verden blandt vulkaner og dinosaurer, hvor store, små, kødædende, planteædende, stærke og hurtige dinosaurer har kontrollen. Blandt Schleich dinosaurer finder du de første giganter fra forhistoriske tider, sure, fascinerende og kæmpe store. Find den store og farlige vulkan og skabningerne som lever der. Klarer du at fange mindre, eller måske større skabninger med de fælder du sætter ud? Schleich dinosaurer og vulkaner har mange detaljer, og byder på fantasifuld rolleleg. Her er det kun fantasien som sætter grænser! Hissige, larmende og kæmpe store - dinosaurne overtager jorden!

Vores pris: 555,-
Udsolgt
SKU
06184-60

Bondegården med stald og dyr fra Schleich er hjørnestenen i Schleich Farm World. Her bor bønderne Paul og Laura. Begge tager sig kærligt af dyrene på gården. Sættet indeholder en masse tilbehør og funktioner til langvarig leg. Ved siden af huset med køkken, spisehjørne og soveværelse findes stalden, der er der plads til mange dyr.

Med liften kan de hurtigt transportere hø op på loftet, og senere kan høet løftes ned gennem en åbning ned til dyrene. Staldområdet med hegn er modulært og kan sættes sammen efter øsnke. Sættet passer sammen med andre Schleich produkter: Transportbånd til hø 42377 og Traktor 42379 (sælges separat).

Schleich-figurerne er alle naturtro og bidrager til pedagogisk og underholdende leg.

Fun Facts:

 • Schleich-figurene er alle detaljtro modelleret og omsorgsfuldt malt

Funktioner:

 • Liften transporterer hø og fodder til loftet i stalden
 • Todelt bygning som består at stalden og huset til bondefamilien med køkken og soveværelse
 • Aftagelig tag og tagvinduer som kan åbnes og lukkes. Hemmelig åbning i taget
 • Hegnene kan sætte som man vil
 • Figurer med bevægelige arme

Indeholder:

 • 1 stald
 • 1 hus
 • 2 bønder (dame og mand)
 • Gårdsdyr
 • Hegn
 • Klistermærker
 • Og meget mere

  Detaljer:

  • Mål: 70 x 45 x 33 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
  Produktdetaljer
  Model42407
  EAN4055744021060
  MærkeSchleich
  Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.