Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Schleich Farm World hestestald 42485 - med høloft, figurer, heste og dyr

Lowest price at PriceRunner

Schleich figurer - Dyrefigurer, dinosaurer og enhjørninger

Den tyske mærkevare Schleich har produceret figurer og figursæt af høj kvalitet i over 80 år. Schleich Farm World, Schleich Horse Club, Schleich Dinoasur og Schleich Bayala er figurer i virkelighedstro design af den bedste kvalitet. Fra Schleich finder du gårdsdyr, heste, dinosaurer, eventyr-figurer - figurer som egner sig lige så godt som pynt på hyllen som til leg pp børneværelset. De håndmalte figurer fra Schleich er med til at fremme kreativ leg og lader børn bruge fantasien gennem rollespil. Barnets udvikling stimuleres gennem oplevelser ved leg, og disse detaljerede figurer, figursæt og tilbehør skaber et stort antal områder til leg.

Opdag Schleich Horse Club med fantastiske heste, hestestalde, biler med hestetrailer, rideområder og hestetilbehør. Schleich Horse Club er en fantastisk verden for alle hestevenner. På hestegården venter der nye eventyr, her kan du made og passe på hestene, og tage på en ridetur hver dag. Besøg Schleich Horse Club og oplev spændende eventyr sammen med Hannah, Sofia, Lisa og Sarah. Fra lille og sød til elegant og chamerende, udvalget af heste er stort, alt fra ponyer til store, flotte hingste. Schleich Horse Club er figurer som får hjertet til at banke hos alle hesteelskere!

Schleich Wild Life Oplev spændende eventyr sammen med vilde dyr. Tag på safari på savannen, og besøg junglen, skoven eller havdyrene. Find ud af hvilke dyr som lever i skovene i Nord-Amerika og i Nord-Europa. Besøg savannen, tag på safari og oplev spændende eventyr ved det store vandhul. I junglen venter vilde flokke af aber, hurtige kattedyr, store elefanter og flodheste. Med ATV eller gummibåd kan du besøge dyrene i deres rette element, og du kan tage de skadet eller syge dyr med tilbage til forskningsstationen. Bevæg dig gennem de tætte regnskove og opdag junglens indbyggere.

Schleich Farm World lader dig opdage nye, spændende eventyr på bondegården. Tag med ud til gården for at made alle dyrene. Her finder du ikke kun nyttedyr som grise og køer, men også heste, hunde og en række andre dyr som bor på bondegården. Du kan også tage en tur til ranchen, og opleve ægte rodeo! Med store og små bondegårde, traktorer og dyr kan børn finde på sjove historier og eventyr som de kender fra bondegården. Opdag nyr og spændende ting på gården med Schleich Farm World!

Schleich Bayala inviterer dig ind i en magisk og fantasifuld verden med alfer, enhjørninger og magiske skabninger. Her kan du opleve en fantastisk verden af venskab, eventyr og magi. Schleich Bayala tager dig med ind i en verden både på land og under vand. Bliv en del af den fortryllende verden under vand sammen med Meamare-havfruerne, eller opdag den fortryllende pegasus og enhjørninger eller Eyela og sol-alferne. Schleich Bayalan byder på en fortryllende verden med fantastiske figurer, dyr og legesæt med mange detaljer og magiske design.

Schleich dinosaur - Forestil dig en forhistorisk verden blandt vulkaner og dinosaurer, hvor store, små, kødædende, planteædende, stærke og hurtige dinosaurer har kontrollen. Blandt Schleich dinosaurer finder du de første giganter fra forhistoriske tider, sure, fascinerende og kæmpe store. Find den store og farlige vulkan og skabningerne som lever der. Klarer du at fange mindre, eller måske større skabninger med de fælder du sætter ud? Schleich dinosaurer og vulkaner har mange detaljer, og byder på fantasifuld rolleleg. Her er det kun fantasien som sætter grænser! Hissige, larmende og kæmpe store - dinosaurne overtager jorden!

Vores pris: 611,-
På lager
SKU
05192-109
   

Denne stald med høloft fra Schleich kommer med mange legemuligheder og giver flere timers sjov leg. Landmanden bruger nogle gange elevatoren til at transportere mad og hø op til loftet. Med de søde dyr, hestene, bønderne Paul og Laura kan børnene skabe deres egne gårdeventyr.

Med 7 søde dyr, 2 hestebokse, bønderne Laura og Paul og selvfølgelig masser af tilbehør er det nemt at genskabe det daglige arbejde på gården. Mens Laura forbereder sig på en tur, bruger Tom transporthjulet til at transportere nyt hø op på loftet, og med transporthjulet bliver denne opgaven meget nem. Er landmanden i stand til at få øje på de søde små mus, der bor på loftet?

Fun Facts:

 • Nogen gange bruger Tom vippen til at transportere høballer til loftet

Funktioner:

 • Madindikatoren opmuntrer til lærig leg om døgnets tider og fodring
 • Takket være integreret transporthjul på høloftet kan høballer enkelt transporterer
 • Med vippe og aftagelig rutsje

Indeholder:

 • Schleich Farm World Hestestald med loft
 • 2 figurer - Laura og Tom
 • 2 heste - Shire hingst og hoppe
 • Gårdsdyr
 • Og meget mere

Detaljer:

 • Mål: 60 x 40 x 29,5 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model42485
EAN4055744029912
MærkeSchleich
Med staldboks til de to Shire-heste, inkluderet Med staldboks til de to Shire-heste, inkluderet

Plads til alle

Farverig stald med plads til både heste, søde gårdsdyr og figurer.

Schleich Farm World stald med høloft og stige Schleich Farm World stald med høloft og stige

Stige til høloft

Bonden har nem tilgang til høloftet, hvor maden hejses op ved hjælp af krogen og rebet.

Rist til at rive høballer op, og måler der indikerer hvor meget mad dyrene trænger Rist til at rive høballer op, og måler der indikerer hvor meget mad dyrene trænger

Med rist og madindokator

Høloftet er populært blandt dyrene, og er der en lille mus deroppe?

Send høballer ned ad rutsjebanen og op i trillebøren Send høballer ned ad rutsjebanen og op i trillebøren

Praktisk rutsjebane

Den praktiske rutsjebane ved stalden gør det nemt at fragte ting ned fra høloftet.

Vippen kan bruges til at kaste høballer op på loftet, men er også sjov når dyrevennerne skal lege Vippen kan bruges til at kaste høballer op på loftet, men er også sjov når dyrevennerne skal lege

En sjov vippe

Nogle gange bruger Paul vippen til at sende høballer flyvende op på loftet.

Sættet inkluderer to heste, 2 bøndere og 5 små gårdsdyr - i tillæg til udstyr Sættet inkluderer to heste, 2 bøndere og 5 små gårdsdyr - i tillæg til udstyr

Sjovt for dyrevenner

De små dyr elsker at være i stalden, og udforsker gerne vippen og transporthjulet.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.