Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Barnets første bøger

Filter

Barnets første bøger er ofte pegebøger, bøger med lyde, bøger med forskellige teksturer og bøger som er beregnet til de mindste børn. Med tydelige billeder, og lidt eller ingen tekst, er disse bøger specielt tilrettelagt for barnets første møde med bøger. Barnet bladrer, peger, mærker, hører lyde og lærer nye ord og udtryk. Læs og lær med billeder, klapper og lyde. Med bøger som laver lyde, kan børn høre de lyde som dyr, køretøj, situationene eller ordene laver. Ved hjælp af tekst og lyde lærer børn om dyr, køretøj, nye ord og udtryk.

Hos os finder du bøger som passer til de mindste børn, som handler om dyr, køretøj, mine første ord, daglige situationer og handlinger, farver og meget mere. Vi har pegebøger med klapper, pegebøger med lyd, bøger med knapper og bøger med dele og felter som skal mærkes og tages på. De fleste børn elsker bøger. De indsamler ny kundskab gennem historier som de enten læser selv eller som de læser sammen med en voksen. Bøger for børn har flotte billeder og illustrationer som gør historierne mere levende, og mindre tekst som barnet også kan læse selv.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.