Smoby Baby Driver Plus 3-i-1 Trehjulet cykel - lyserød

Lowest price at PriceRunner

Smoby legetøj til underholdende og kreativ rollespil

Det er meget læring i leg, og legehusene, rutsjebanerne, værktøjbænkene, dukkelegetøjet, babylegetøjet, butiklegetøjet, sportspillene og kækkenlegetøjet fra Smoby opmuntrer til kreativ rollespil. Smoby bruger UV-stabil plastik i produktionen af sit legetøj, denne er specielt modstandsdygtig mod slitage og falming. Udelegetøjet fra Smoby flytter legen udenfor, og giver børn rum til højlydt og energisk leg ude. Smoby børn vokser op mens de leger, skaber sine egne historier og udvikler sin fantasi gennem leg.

Vores pris: 1 049,-
Udsolgt
SKU
08216-36

Baby Driver Plus trehjulet cykel i grå fra Smoby kan følge barnets udvikling fra 10 måneder op til 4 år. Cyklen kombinerer sikkerhed, komfort og sjov. Udstyret med forhøjet rygstøtte så barnet fra 10 måneder kan sidde komfortabelt i sædet. En 5 punkts sikkerhedssele og ergonomisk fodstøtte er også inkluderet. Barnet vil elske gåture, og mens det opdager verden, kan det lege med legerattet, hornet, sidespejlene, gear og den mekaniske nøgle.

I kan nyde rolige ture takket være vognens stille EVA-hjul og du kan styre forhjulet med et let tryk på en af håndtagets sider. Frihjulssystem giver dig kontrol over hvem som styrer, så barnet kan bruge pedalerne som fodstøtte når du styrer vognen. Når barnet er stort nok til at træde på pedalerne selv, kan du nemt bytte styring og lade barnet udforske på egen hånd, hvem ved hvilke spændende skatte som kan placeres på bagagebrættet bagpå cyklen?

  • Smoby Baby Driver Plus trehjulet cykel i lyserød
  • Inkluderet 5 punkts sele for sikring af de mindste børn
  • Med aftageligt håndtag på, roterende UV-beskyttelse og flaskeholder
  • Forældrehåndtag kan justeres i 3 positioner

Indeholder:

  • 1 Smoby Baby Driver Plus trehjulet cykel

Detaljer:

  • Farve: lyserød
  • Mål: 68 x 52 x 101 cm
  • Sædehøjde: 31 cm
  • Alder: fra 10 mdr
    Produktdetaljer
    Model741501
    EAN3032167415011
    MærkeSmoby
    3 i 1 trehjulssykkel og vogn med sikkerhetsstativ med ratt og tute, mekanisk nøkkel og sidespeil 3 i 1 trehjulssykkel og vogn med sikkerhetsstativ med ratt og tute, mekanisk nøkkel og sidespeil

    Ratt med horn

    De minste barna underholdes av stativ med ratt, horn, speil og mekanisk nøkkel.

    Babyvogn som kan gjøres om til trehjulssykkel, med ergonomisk fotstøtte Babyvogn som kan gjøres om til trehjulssykkel, med ergonomisk fotstøtte

    Fotstøtte

    Med ergonomisk støtte til barnets bein, som kan tas bort ettersom barnet blir større.

    2i1 SMoby Driver Plus tricycle med krok til bæreposer 2i1 SMoby Driver Plus tricycle med krok til bæreposer

    Krok til poser

    Justerbar krok til poser som kan frigjøre voksnes hender, for en mer behagelig tur.

    Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.