Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Smoby Baby Nurse tvilling-højstol til dukker

Lowest price at PriceRunner

Smoby legetøj til underholdende og kreativ rollespil

Det er meget læring i leg, og legehusene, rutsjebanerne, værktøjbænkene, dukkelegetøjet, babylegetøjet, butiklegetøjet, sportspillene og kækkenlegetøjet fra Smoby opmuntrer til kreativ rollespil. Smoby bruger UV-stabil plastik i produktionen af sit legetøj, denne er specielt modstandsdygtig mod slitage og falming. Udelegetøjet fra Smoby flytter legen udenfor, og giver børn rum til højlydt og energisk leg ude. Smoby børn vokser op mens de leger, skaber sine egne historier og udvikler sin fantasi gennem leg.

Vores pris: 294,-
På lager
SKU
06192-141
   

Højstolen fra Smoby Baby Nurse til tvillinger lader dig made to dukker på samme tid. Gør som de voksne, sæt dukkerne i stolene og lav et hyggeligt måltid til dine dukker. Med to skeer og to tallerkner kan du made to dukker på samme tid. Der er plads til maden på bakken foran dukkerne.

Og når dine dukker er færdig med at spise, kan du fjerne sæderne fra benene, og vupti så har du en vippe til dine dukker.

Indeholder:

  • Smoby Baby Nurse tvilling-højstol til dukker
  • 2 tallerkner
  • 2 skeer

Detaljer:

  • Mål: 48 x 34 x 58 cm
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Dukker medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model220344
EAN3032162203446
MærkeSmoby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.