Smoby legehus med vindmåler og vindspil

Lowest price at PriceRunner

Smoby legehuse, rutsjebaner, trehjulede cykler og rolleleg

Det er meget læring i leg, og legehusene, rutsjebanerne, værktøjbænkene, dukkelegetøjet, babylegetøjet, butiklegetøjet, sportspillene og kækkenlegetøjet fra Smoby opmuntrer til kreativ rollespil. Smoby bruger UV-stabil plastik i produktionen af sit legetøj, denne er specielt modstandsdygtig mod slitage og falming. Udelegetøjet fra Smoby flytter legen udenfor, og giver børn rum til højlydt og energisk leg ude. Smoby børn vokser op mens de leger, skaber sine egne historier og udvikler sin fantasi gennem leg.

Vores pris: 1 412,-
På lager
SKU
03248-82
   

4 Seasons legeskur fra Smoby lader børn udforske samtidig med at de har det sjovt, og kommer med vindmåler, regnmåler og vindspil samt sjovt diagram til at dokumentere vejret.

Smoby 4 Seasons legeskur er et sted for leg og læring, så børnene kan udvikle nysgerrighed og bedre forståelsen af verdenen omkring dem. Legeskuret har en halvdør og 2 vinduer med lameller og en skydedør, hvor barnet kan tegne med kridt. Huset er udstyret med et vindspil, en vindmåler og en regnmåler, så børnene kan udforske vejrforholdene på en sjov måde. Hvilken vej blæser vinden? Hvor meget regn har der været? Efter at have observeret lidt kan børnene dokumentere deres fund på den sjove tavle inklusive ved at vende eller flytte skiverne op eller ned for at vise sæson, temperatur, regnmængde og dagens vejr. Smoby legeskuret er lavet til at vare længe, med en stabil struktur i UV-behandlede materialer, der kan klare det meste af vejr og vind.

Indeholder:

  • Smoby 4 Seasons legeskur

Detaljer:

  • Mål: 98 x 110 x 143 cm
  • Monteringstid: ca. 1 time og 15 minutter
  • Alder: fra 2 år

Bemærk: Kræver montering af 2 voksne, monteringstid ca. 1 time og 15 minutter. Værktøj medfølger ikke.

Produktdetaljer
Model810731
EAN3032168107311
MærkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.