Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Smoby Little Smoby 3i1 lær-at-gå dukkevogn med babydukke inkluderet

Lowest price at PriceRunner

Vores pris: 450,-
Få tilbage på lager
SKU
11236-8
   

Med lær-at-gå dukkevognen fra Smoby kan børn fra 12 måneder gå en tur med deres nye babydukke i barnevognen, mens de øver deres første skridt.

Denne trendy 3-i-1 dukkevogn fra Little Smoby kommer i flotte farver. Takket være det specielle design kombinerer dette køretøj funktionerne i en lær-at-gå vogn, dukkevogn og dukkesæde på samme tid. Dukkeforældre fra 12 måneder kan skubbe deres yndlingsdukker og bamser komfortabelt rundt, og på samme tid understøttes af den lille smoby-vogn i deres første gående forsøg. Det ergonomiske design gør vognen særlig stabil, og en valgfri skiftbar bremsemekanisme sikrer, at vognen stopper sikkert og pålideligt, hvis nødvendigt. Sædet kan monteres i to positioner, så den søde dukke kan placeres enten mod barnet eller vendt mod køreretningen. Konverteringen udføres i to enkle trin ved hjælp af et enkelt klik-system. Derudover kan sædet også bruges som sædeskal uden en vogn og har et bælte, der holder dukken tryg og sikkert i sædet.

En sød, Lille Smoby-dukke er inkluderet. Hun har på sig en fin kjole og en blød hætte. Med sin praktiske størrelse på 30 cm og let vægt på 250 gram er den lille babydukke fremragende til at falde i søvn, bære rundt og lege med. Hænder, fødder og ansigt er lavet af plast af høj kvalitet, den bløde dukke krop er lavet af stof.

Indeholder:

  • Smoby 3-i-1 lær-at-gå dukkevogn
  • Babydukke

Detaljer:

  • Mål: ca. 50 x 45 x 47 cm
  • Mål dukke: 30 cm (H)
  • Alder: fra 12 mdr.

BEMÆRK: Vognen kræver montering af en voksen - monteringstid omkring 30 minutter

Produktdetaljer
Model140308
EAN3032161403083
MærkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.