Smoby mini Tefal morgenmadssæt med brødrister med 2 brødskiver, kaffetragt, kopper og skeer

Smoby legehuse, rutsjebaner, trehjulede cykler og rolleleg

Det er meget læring i leg, og legehusene, rutsjebanerne, værktøjbænkene, dukkelegetøjet, babylegetøjet, butiklegetøjet, sportspillene og kækkenlegetøjet fra Smoby opmuntrer til kreativ rollespil. Smoby bruger UV-stabil plastik i produktionen af sit legetøj, denne er specielt modstandsdygtig mod slitage og falming. Udelegetøjet fra Smoby flytter legen udenfor, og giver børn rum til højlydt og energisk leg ude. Smoby børn vokser op mens de leger, skaber sine egne historier og udvikler sin fantasi gennem leg.

Vores pris: 198,-
På lager
SKU
10226-40
   

Morgenmadssæt med brødrister, kaffetragt, 2 brødskiver, kopper og skeer fra Smoby mini Tefal.

Med disse husholdningsartikler fra Smoby mini Tefal kan barnet lege at de laver en lækker morgenmad! Her kan de lave kaffe til de voksne, som de kan hælde fra kaffetragten med aftagelig kaffekolbe, der tåler vand. Den flotte kaffetragt har også filterholder, anti-dryp system og synlig vandtank. Bare hæld vand i tanken og aktiver den med knappen for at se vandet dryppe i kolben.

Til kaffen er det jo også godt med noget at spise. Barnet kan tage de to brødskiver og sætte i brødristeren og trykke ned på knappen. Efter nogle sekunder vil skiverne poppe op igen, ligesom på en ægte brødrister. Morgenmaden er klar!

Indeholder:

  • Kaffetragt
  • Brødrister
  • 2 skiver
  • 2 skeer
  • 2 kopper

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model310599
EAN3032163105992
MærkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.