Smoby Nature legehus med udekøkken og 17 dele tilbehør

Lowest price at PriceRunner

Smoby legetøj til underholdende og kreativ rollespil

Det er meget læring i leg, og legehusene, rutsjebanerne, værktøjbænkene, dukkelegetøjet, babylegetøjet, butiklegetøjet, sportspillene og kækkenlegetøjet fra Smoby opmuntrer til kreativ rollespil. Smoby bruger UV-stabil plastik i produktionen af sit legetøj, denne er specielt modstandsdygtig mod slitage og falming. Udelegetøjet fra Smoby flytter legen udenfor, og giver børn rum til højlydt og energisk leg ude. Smoby børn vokser op mens de leger, skaber sine egne historier og udvikler sin fantasi gennem leg.

Vores pris: 1 563,-
Produktet har en vægt eller størrelse, der ikke kvalificerer til gratis fragt. 300 kr. i fragt tillægges pr. enhed.
Få tilbage på lager
SKU
03192-106
   

Smoby Nature legehus med køkken, er et legehus i moderne design med 1 halvdør og 2 vinduer med skodder. Udekøkkenet består af kogeplade, vask og tilbehør som glas, tallerkner, bestik og meget mere. Du finder kroge ved siden af vasken, hvor du kan hænge tilbehøret op.

Legehuset fra Smoby er meget stabilt og solidt, og det er lavet af UV-behandlet plastik, for bedre holdbarhed og så det beholder farven over længere tid. Lad barnet lave de lækreste retter på grillen. Legehuset er lyst med sine 2 vinduer, men hvis man vil have lidt skygge kan skodderne skubbes til siden.

Indeholder:

  • Smoby Nature legehus med udendørskøkken
  • 17 tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 145 x 110 x 127 cm
  • Vægt: ca. 15 kg
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Model810713
EAN3032168107137
MærkeSmoby
Smoby Nature PLayhouse 810713 med kjøkkendel Smoby Nature PLayhouse 810713 med kjøkkendel

2 vinduer 

Legehuset har 2 vinduer med skodder som kan åbnes og lukkes.

Smoby lekehus med 17 tilbehør som kjøkkenutstyr, bestikk, glass og tallerker Smoby lekehus med 17 tilbehør som kjøkkenutstyr, bestikk, glass og tallerker

17 dele tilbehør

Med tilbehør til køkkenet, som tallerker og bestik, gryde med låg, pølser og glas.

Smoby 810713 lekehus til hagen med 2 vinduer og utendørs kjøkkendel med vask Smoby 810713 lekehus til hagen med 2 vinduer og utendørs kjøkkendel med vask

Køkkendel

Legehusets køkken er placeret ude og har stegeområde og vask.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.