Smoby picnicbord til legehus

Lowest price at PriceRunner

Smoby legetøj til underholdende og kreativ rollespil

Det er meget læring i leg, og legehusene, rutsjebanerne, værktøjbænkene, dukkelegetøjet, babylegetøjet, butiklegetøjet, sportspillene og kækkenlegetøjet fra Smoby opmuntrer til kreativ rollespil. Smoby bruger UV-stabil plastik i produktionen af sit legetøj, denne er specielt modstandsdygtig mod slitage og falming. Udelegetøjet fra Smoby flytter legen udenfor, og giver børn rum til højlydt og energisk leg ude. Smoby børn vokser op mens de leger, skaber sine egne historier og udvikler sin fantasi gennem leg.

Vores pris: 330,-
Vær hurtig! Kun 1 tilbage på lager
SKU
03205-77
   

Smoby Picnicbord er det perfekte tilbehør til dit Smoby legehus, for at tilføje nye legefunktioner. Bordet opmuntrer til rolleleg og fantasifuld leg. Måske dit barn gerne vil servere maden, som mor og far, og så er dette picnicbord perfekt til at øve sig. Bordet passer til modellerne Neo Jura Lodge, My Neo House eller Chef House (sælges separat).

Inviter venner til frokost, brug bordet til at tegne, eller drik en kop med saft ved bordet. Ligesom legehusene fra Smoby, er picnicbordet også meget stabilt og solidt, og det er UV-behandlet for bedre holdbarhed, så det beholder farven over længere tid.

Indeholder:

  • Smoby Picnicbord

Detaljer:

  • Materiale: UV-behandlet plastik
  • Farve: rød og grå
  • Bordet passer til modellerne: Neo Jura Lodge, My Neo House og Chef House (sælges separat)
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Model810902
EAN3032168109025
MærkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.