Smoby Supermarket legebutik med indkøbsvogn og legemad

Lowest price at PriceRunner

Smoby legetøj til underholdende og kreativ rollespil

Det er meget læring i leg, og legehusene, rutsjebanerne, værktøjbænkene, dukkelegetøjet, babylegetøjet, butiklegetøjet, sportspillene og kækkenlegetøjet fra Smoby opmuntrer til kreativ rollespil. Smoby bruger UV-stabil plastik i produktionen af sit legetøj, denne er specielt modstandsdygtig mod slitage og falming. Udelegetøjet fra Smoby flytter legen udenfor, og giver børn rum til højlydt og energisk leg ude. Smoby børn vokser op mens de leger, skaber sine egne historier og udvikler sin fantasi gennem leg.

Vores pris: 561,-
På lager
SKU
11236-6
   

Legebutik fra Smoby med indkøbsvogn og elektronisk scanner med lys og lyd, samt tilbehør som legemad og legepenge.

Butikken er en rigtig klassisker for børnehavebørn og for at engagere til hverdagsinspireret rolleleg - Smoby Supermarked byder også på det originale design af et rigtigt supermarked og inkøbsvogn med! På den måde kan børnene nemt lave deres ugentlige indkøb. Ligesom i det virkelige liv kan en mønt placeres i håndtaget. Hvad enten det er bag eller foran skanken, med det elektroniske kasseapparat med LCD-skærm, regnefunktion og en scanner med biplyd og lysfunktion, er shopping meget sjovt.

Med legemikrofonen (uden funktion) kan kassereren sige en besked til alle i butikken, og det udfoldelige kontantrum er et godt sted at opbevare legepenge og mønter. Dette er en sjov måde for børn at lære at håndtere penge korrektk. Supermarkedssortimentet er alsidigt og tilbyder en bred vifte af produkter til små kunder: fra frugt og grønt til slik og legemad. Alle varer kan pænt præsenteres på hylderne. Takket være det justerbare ur kan hver købmand selv bestemme, hvornår han/hun skal stoppe arbejdet.

Indeholder:

  • Smoby legebutik
  • Legemad og æsker
  • Scanner
  • Legepenge: sedler og mønter

Detaljer:

  • Mål: ca. 49 x 38 x 89 cm
  • Mål indkøbsvogn: 44 cm (H)
  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Legesættet kræver montering af en voksen, monteringstid ca. 1 time

Produktdetaljer
Model350238
EAN3032163502388
MærkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.