SpiderMan 2017 Ford GT legetøjsbil og figur i metal - 17,5 cm lang

Lowest price at PriceRunner

Spiderman actionfigurer, legetøj, kostumer, køretøjer og byggesæt

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en almindelig person før han skifter til sin superhelt-identitet som Spiderman. Med sine edderkop lignende egenskaber kæmper han mod skurke og bøller. Lad som om du er Spiderman, hvor du klatrer op på ydersiden af bygninger, skyder med spindelvæv som fanger skurkene eller flyver mellem hustagene på udkig efter situationer, hvor du kan bruge dine superkræfter. Med figurer, udklædning, køretøj og figursæt kan børn genskabe scener de husker fra filmene og tegneserierne, eller de kan skabe sine egne.

Vores pris: 266,-
På lager
SKU
06223-6
   

Genskab dine yndlingsscener fra Marvels mange film om SpiderMan og hans jagt på at bekæmpe kriminalitet med denne seje legetøjsbil og actionfigur i metal. I denne pakke finder du en Ford GT 2017, der er 17,5 cm lang og spækket med fede detaljer. Den røde og blå bil er prydet med et spindelvævsmønster og kommer med frihjulsmekanisme samt døre og motorhjelm, der kan åbnes og lukkes.

Du får også en Spiderman-figur i metal, der ser ud ligesom i filmene. Figuren er støbt med en rød og blå dragt med den ikonisme edderkop på, og er detaljeret og inspirerer til actionfyldte eventyr.

Indeholder:

  • SpiderMan Ford GT 2017 legetøjsbil
  • SpiderMan figur actionfigur

Detaljer:

  • Mål: 17,5 cm (L)
  • Skala: 1:24
  • Materiale: metal
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model253225002
EAN4006333065156
MærkeSpiderMan
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.