Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Stiga automatisk trækkesnor til Snowracer

Lowest price at PriceRunner

Sportslegetøj og vinterlegetøj fra Stiga til actionfyldt leg indendørs og udendørs

Stiga opfordrer børn til at have sjov og aktiv leg både indendørs og udendørs. Fodboldspil og hockeyspil fra Stiga er lige så sjove for voksne som for børn og skaber et actionfyldt spil for hele familien. Med sine snowracere, snowboards, slædemåtter,kælke med rat, babyslædebræt og løbehjul flytter Stiga spillet udendørs, uanset om det er vinter og sne eller sommer og sol. Hvad kunne være sjovere end en dag på kælkebakken, hvor børnene kan ræse med venner og familie, eller lave fede tricks med kælke og bræt? Stiga skaber sikkert sportslegetøj med børns sikkerhed i tankerne.

Vores pris: 113,-
På lager
SKU
10182-94
   

Med denne automatiske trækkesnor fra Stiga, behover man ikke bekymre sig om snoren når man kælker ned ad bakken. Kassen sættet nemt på frontskien på snowraceren, og gør at når snoren ikke bruges, trækkes den automatisk ind. Stiga automatisk trækkesnor passer til alle Stiga Snowracere.

Indeholder:

  • Stiga automatisk trækkesnor til snowracer

Detaljer:

  • Mål: ca. 10 x 3 x 9 cm (HxLxB)
Produktdetaljer
Model4231-9016-01
EAN7313329730071
MærkeStiga
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.