Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Stiga Snowskate snowboard - grøn og sort

Lowest price at PriceRunner

Sportslegetøj og vinterlegetøj fra Stiga til actionfyldt leg indendørs og udendørs

Stiga opfordrer børn til at have sjov og aktiv leg både indendørs og udendørs. Fodboldspil og hockeyspil fra Stiga er lige så sjove for voksne som for børn og skaber et actionfyldt spil for hele familien. Med sine snowracere, snowboards, slædemåtter,kælke med rat, babyslædebræt og løbehjul flytter Stiga spillet udendørs, uanset om det er vinter og sne eller sommer og sol. Hvad kunne være sjovere end en dag på kælkebakken, hvor børnene kan ræse med venner og familie, eller lave fede tricks med kælke og bræt? Stiga skaber sikkert sportslegetøj med børns sikkerhed i tankerne.

Vores pris: 337,-
På lager
SKU
10182-97
   

Dette Stiga snowboard er bygget til rails og hop, men fungerer også, når du vil suse ned ad bakken og træne din balance. Stiga Snowskate er konstrueret i en kombination af hård plast og glasfiber for et fleksibelt og stabilt bræt. Styrespor er støbt ind i bunden af brættet. EVA-skummet på topfladen giver et godt greb, det eneste man skal bruge er et par cm sne og en lille bakke, så er man klar til en sjov oplevelse.

Indeholder:

  • Stige Snowskate snowboard

Detaljer:

  • Mål: 85 x 23,5 cm
  • Materiale: plast, glasfiber, EVA-skum
  • Farve: grøn og sort
  • Alder: fra 7 år

BEMÆRK: Kør forsigtigt og brug hjelm når du står på ski og snowboard. Bindinger medfølger ikke

Produktdetaljer
Model75-1116-09
EAN7318681116099
MærkeStiga
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.