Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Style 4 Ever Airbrush Plush Unicorn - Farvelæg enhjørning-bamsen med airbrush-spray

Lowest price at PriceRunner

Style 4 Ever - hobbybokse og kreative projekter og sæt til børn

Lad børnene vise deres kreative side frem med hobbyæsker og kreative sæt fra Style 4 Ever. Med Style for Ever kan man skabe dekorationer til rummet, tøj, tilbehør og meget mere! Style 4 Ever giver børn og unge alt, hvad de behøver for at være kreative og udtrykke deres unikke stil med sjove og trendy aktivitetssæt. Sjove sæt, der giver børn mulighed for at dekorere og skabe helt unikke bamser. Bamserne er vaskbare, og designet kan bruges igen og igen.

Vores pris: 273,-
På lager
SKU
04236-64
   

Giv den silkebløde enhjørning en make-over med det enkle airbrush-værktøj fra Style 4 Ever Airbrush Plush. Udover airbrush'en indeholder den også 4 farvede tuscher og over 100 skabeloner. Børnene kan personliggøre deres bamse frit eller bruge en skabelon til at skabe seje former, dyremønstre og tie-dye-effekter. Her er der masser af sjov mulighed - og efter en kort tørretid kan bamse leges med. Den særlige kridtbaserede spray kan vaskes af, så børnene kan lade kreativiteten få frit spil og skabe nye stilarter igen og igen.

Indeholder:

  • Enhjørning krammebamse
  • Airbrush værktøj
  • 4 Airbrush farvetusser
  • 100+ selvklæbende skabeloner

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 x 32 x 11 cm
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model228
EAN3555801287411
MærkeStyle 4 Ever
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.