Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Sylvanian Families møbelsæt - Spisebord og stole

Sylvanian Families - Figurer, dukkehuse, køretøjer, tøj og tilbehør

I Sylvanian Families møder du en hel række med figurer, der minder om forskellige dyr, fælles for dem er at de har en fløjelsagtig overflade. Sylvanian Families tager udgangspunkt i natur, familie og kærlighed, og figurerne, dukkehusene, tilbehøret og tøjet, gør dem tiltalende for mange forskellige børn - de som elsker at lege med dukker, dekorere huse og hjem, samle på møbler og skifte tøj. Med Sylvanian Families kan børn skabe sine egne historier, lave familier og skabe sin helt egen Sylvanian by.

Vores pris: 102,-
På lager
SKU
10216-23
   

Et bord der har plads til hele Sylvanian Families familien er nødvendigt. Om du skal nyde en middag for to eller et fuldt familiemåltid med hele familien og bedsteforældre, er dette pålidelige bord et perfekt tillæg til dine figurer køkken eller spisestue. Med 4 stole inkluderet samt en babystol er den perfekt til en mellemstor familie med en baby.

Babystolen kan tages af, så den nemt kan pakkes væk og erstattes med ekstra stole rundt bordet, når I har venner eller familie på besæg. Bordet har også en fin, hvid og rød blomstret løber til, at pynte bordet og gøre det ekstra hyggeligt.

Indeholder:

  • 1 bord
  • 1 babystol
  • 4 stole

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden, og består af alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lader børn finde på sine egne historier, og hjælper dem med at udvikle sociale færdigheder og emotionel intelligens, gennem fantasifuld leg.

Produktdetaljer
Model4506
EAN5054131045060
MærkeSylvanian Families
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.