Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Twister spil - det klassiske spil der binder knude på dig

Lowest price at PriceRunner

Hasbro Games - spil som passer til hele familien og til enhver anledning!

Hasbro Games har spil som passer til hele familien, med både børnespil, spil til børn og voksne, strategispil, spil som engagerer på tværs af generationer, spil til vokse og meget mere. Det er næsten ikke noget som er så sjovt som når børn og voksne samles rundt bordet til en spilleaften. Tag udfordringen og prøv nogen af de underholdende, nyskabende, engagerende, spændende eller klassiske spil fra Hasbro spil.

Vores pris: 188,-
På lager
SKU
2703
   

Det klassiske Twister-spil udfordrer din balance og mobilitet! Kan du udføre handlingerne uden at miste balancen? Denne version har endda to nye valgmuligheder på Twister-spinneren. Spillet bliver endnu mere udfordrende og indviklet med de ekstra muligheder "Air" og "Spinner's Choice", som giver Twister-spinneren flere muligheder. Drej spinneren og udfør handlingen. Højre arm på rødt, venstre ben på gult og højre ben op i luften. Se, hvem der kan komme længst med dette sjove spil!

Indeholder:

  • Twister-måtte
  • Spinner

Detaljer:

  • Antal spillere: 2 og opefter
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model98831
EAN5010993626656
MærkeHasbro Games
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.