Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Store bassiner

Filter

16 produkter

per side
Indstil faldende rækkefølge

16 produkter

per side
Indstil faldende rækkefølge

Store bassiner, rammebassiner og fritstående bassiner giver dig den ultimative badeoplevelse, i din egen have. Med varmeelement, filterpumper og et stort udvalg af tilbehør, indeholder vores bassinpakker alt du behøver, for at kunne nyde en dukkert på varme sommerdage. Store bassiner med en dybde på 132 cm, giver rum for både svømning og sjov leg i vandet. 76 cm er dybden, der anbefales, hvis yngre børn skal benytte sig af bassinet.

Et morgenbad før skole og arbejde, en hurtig dukkert før sengetid, en varm sommerdag, hvor det er umuligt at få børnene op af vandet eller en dag med venner, familie, vand og leg - i vores store udvalg af store bassiner, finder du det som dækker dit behov og dine ønsker! Store bassiner kræver lidt montering, fladt underlad uden skarpe kanter, grene eller småsten, og rensesystem så bassinoplevelsen ikke bare er sjov, men også tryg for dem der bader. Det kan også være smart med et bassinovertræk, så man forhindrer at nogen falder i bassinet når det ikke er i brug. Husk at de mindste børn aldrig skal bade alene, men altid under opsyn af en voksen.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.