Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Rutsjebaner og gynger

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

12 produkter

per side
Indstil faldende rækkefølge

12 produkter

per side
Indstil faldende rækkefølge

Gør haven til en legeplads for børnene med rutsjebaner, gynger og klatretårne. En rutsjebane i haven bliver en sjov og underholdende aktivitet; om du vil have en rutsjebane med vand, en stor eller lille rutsjebane, en der kan udvides eller en hoppeborg eller klatretårn med rutsjebane. De mindste rutsjebaner kan også bruges indendørs, og fælles for de fleste rutsjebaner, uanset størrelse, er at de er nemme at samle, folde og opbevare.

Lad det nærmeste træ blive en del af legepladsen og fastgør en gynge eller et klatretov til træet. Vælg mellem klassiske gynger, babygynger, en gynge i træ eller gynge og reb i ét! Din have og terrasse bliver et lille eventyr for børnene med legetøj og aktiviteter, der både underholder og udfordrer motorik og koordination. Forår og sommer tilbringes bedst udenfor, hvorfor ikke gøre det endnu sjovere med barnets egen legeplads i haven?

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.