Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

ZURU Robo Alive krybende kakerlak

Zuru - legetøj lidt udover det sædvanlige

Legetøjet fra Zuru er innovativt, inspireret af børn og lavet til fantasifuld leg. Zuru giver børn nye måder at lege på, og med spændende og nyskabende legetøj som interaktive figurer og dyr, bamser, legetøj med vand og overraskelser - Zuru Toys tager altid legen et skridt videre! Zuru laver de sejeste, mest unikke legetøj nogensinde for alle børn.

Vores pris: 58,-
På lager
SKU
06195-5
   

Denne superhurtige og mega ulækre kakerlak fra Robo Alive vil give dig masser af underholdning. Dril dine venner og skræm dem derhjemme med denne realistiske kakerlak. Den bevæger sig med super fart og er meget ulækker! Er der nogen som falder for spøgen og tror at den er ægte? Denne sjove robotbille vil garanteret give dig meget underholdning!

Indeholder:

  • ZURU Robo Alive krybende kakerlak

Detaljer:

  • Batteribehov: 1 x LR44-batteri (inkluderet)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model7112
EAN4894680001060
MærkeZuru
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.