Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

ZURU X-SHOT- Water Warfare Fast-Fill - vandpistol

Zuru - legetøj lidt udover det sædvanlige

Legetøjet fra Zuru er innovativt, inspireret af børn og lavet til fantasifuld leg. Zuru giver børn nye måder at lege på, og med spændende og nyskabende legetøj som interaktive figurer og dyr, bamser, legetøj med vand og overraskelser - Zuru Toys tager altid legen et skridt videre! Zuru laver de sejeste, mest unikke legetøj nogensinde for alle børn.

Vores pris: 148,-
På lager
SKU
06195-4
   

ZURU X-SHOT - Water Warfare Fast-Fill - vandpistol er den mest hurtigtfyllende vaspistol på markedet. Den ekstremt effektive opfyldning af vand, gør det muligt at fylde den op på sekunder og være tilbage i legen, længe før modstanderne. Du vil med andre ord altid være klar til at sprøjte vand på modstanderen, også når hun/han fylder sin vandpistol. Nu kan sommeren bare komme an! Åben låget bag på vandpistolen og sænk den ned i vandbeholderen. Vandpistolen er fuld af vand på 1-2-3. Det har aldrig være lettere at fylde en vandpistol. Fyld, pump og spørjt! Held og lykke!

Indeholder:

  • ZURU X-SHOT- Water Warfare Fast-Fill – vandpistol

Detaljer: 

  • Skyder op til 10 meter
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Model56138
EAN4894680024571
MærkeZuru
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.