ZURU X-SHOT- Water Warfare Fast-Fill - vandpistol

Lowest price at PriceRunner

Zuru - legetøj lidt udover det sædvanlige

Legetøjet fra Zuru er innovativt, inspireret af børn og lavet til fantasifuld leg. Zuru giver børn nye måder at lege på, og med spændende og nyskabende legetøj som interaktive figurer og dyr, bamser, legetøj med vand og overraskelser - Zuru Toys tager altid legen et skridt videre! Zuru laver de sejeste, mest unikke legetøj nogensinde for alle børn.

Vores pris: 164,-
På lager
SKU
06195-4
   

ZURU X-SHOT-Water Warfare Fast-Fill vandpistolen er det hurtigst fyldende vandpistol på markedet. Den ekstremt effektive vandpåfyldning gør det muligt at fylde vand på få sekunder og være tilbage i legen længe før modstanderne. Børn vil med andre ord altid være klar til at sprøjte modstanderen med vand, også når han/hun fylder sin vandpistol.

Nu kan sommeren bare komme an! Vandpistolen er let at håndtere og børn kan hurtigt og nemt fylde den op med vand igen, de skal blot åbne låget på bagsiden af vandpistolen og sænke den i vandbeholderen, og vandpistolen er fuld af vand på 1-2-3! Det har aldrig være lettere at fylde en vandpistol. Fyld, pump og sprøjt - Held og lykke i vandkrigen!

Indeholder:

  • ZURU X-SHOT- Water Warfare Fast-Fill – vandpistol

Detaljer: 

  • Skyder op til 10 meter
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Model56138
EAN4894680024571
MærkeZuru
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.