Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

3 Sprouts drikkedunk med sugerør 0,35 l - bjørn

3 Sprouts moderne og legende produkter til børneværelset og skoletasken

3 Sprouts blev grundlagt i 2007 med et fokus på at producere moderne og legende produkter til børn. Udvalget fra 3 Sprout består af farverige kurve, kasser, bokse, o.l. til opbevaring af barnets legetøj og ting. 3 Sprouts-mærkevaren indeholder et stort udvalg af opbevaringskurve, -kasser og -bokse, med udformning som fanger barnets opmærksomhed, med dyr, figurer og farver som børn elsker. Udvalget som du finder i sortimentet fra 3 Sprouts passer lige så fint på børneværelset som i stuen eller på badet.

Vores pris: 83,-
På lager
SKU
05192-121
   

Mød dit barns yndlingsflaske, 3 Sprouts drikkedunken med sugerør og bjørnemotiv. Denne drikkedunk, der er lugt- og ridsefri og med dyremotiv er et sjovt og sødt tilbehør til barnets frokost. Flasken fra 3 Sprouts er lavet af højkvalitets plastik, der kan rumme op til 0,35 l. Den bløde silikonetud er nem at vippe ud og lukke for barnet, og den er god at drikke af.

  • Vaskbar og genanvendelig
  • Holbare materialer af høj kvalitet

Indeholder:

  • 3 Sprouts drikkedunk

Detaljer:

  • Rummer: 0,35 l
  • Motiv: bjørn
  • Kan vaskes i opvasekmaskine (øverste hylde)
Produktdetaljer
Model000931
EAN812895000931
Mærke3 Sprouts
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.