Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Black Deals slutter om:

AquaPlay Transportbåd og containerbåd med figurer

Aquaplay vandlegesæt med kanaler, pumper og sluser

Aquaplay er et alsidig legesæt med vand, kanaler, pumper, sluser, broer, kraner og meget mere. Legesættende fra Aquaplay kan bygges ud, hvor forskellige sæt kan sættes sammen ved hjælp af fester og pakninger fra Aquaplay. Aqyaplay kanalsystem med vand lærer børn om principperne til årsag og virkning, som bevægelse og retning, på en legende og underholdende måde. Aquaplay vandlegetøj er det perfekte legetøj til varme sommerdage, og sættene i forskellige størrelser gør at de passer ind på de fleste terrasser, verandaer, haver og gårdspladser. Alle produkterne fra Aquaplay er af høj kvalitet, produceret i genanvendeligt plastik, og testes i forhold til de nyeste standarder EN 71 og ASTM.

Vores pris: 133,-
På lager
SKU
04195-11
   

To flotte både med figurer til dit AquaPlay kanalsystem (sælges separat). Bo og Wilma sidder klar til at styre bådene og de passer perfekt til dit AquaPlay legesæt, i badekaret eller i bassinet!

Indeholder:

  • 2 både
  • 2 figurer - Bo og Wilma
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 17 x 8 x 9 cm
  • Vægt: ca 0,2 kg
  • Alder: Fra 3 år

BEMÆRK: Andre legesæt og kanalsystemer fra AquaPlay medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model255
EAN4004943803137
MærkeAquaPlay
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.