Avengers Iron Man 2016 Chevy Camaro SS legetøjsbil og figur i metal - 17,5 cm lang

Lowest price at PriceRunner

Marvel Avengers legetøj, figurer, byggesæt, kostumer og våben

Hvilket team er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller måske et andet? Marvels Avengers samarbejder nok engang for at redde verden. Her kan du finde din yndlingssuperhelt, være med i kampen mod skurkene, og kæmpe for retfærdighed. Marvels Avengers består af en række kendte superhelte og skurker som: Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury og mange flere. Hvilken side vælger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vores pris: 279,-
På lager
SKU
06223-7
   

Genskab dine yndlingsscener fra de mange Marvel-film om Iron Man og alle hans eventyr med denne legetøjsbil og actionfigur i metal. I denne pakke finder du en Chevy Camaro SS, der er 17,5 cm lang og spækket med fede detaljer. Den røde og guldfarvede bil er prydet med sorte striber og kommer med frihjulsmekanisme samt døre, motorhjelm og bagegerum der kan åbnes og lukkes. Bilens interiør er også utroligt detaljeret.

Du får også en Iron Man metalfigur med filmtro detaljer. Figuren er støbt med en rød og guld dragt me de ikoniske detaljer, og den inspirerer til actionfyldte historier og episke eventyr om superhelte og skurke. Saml alle figurerne i serien (andre figurer sælges separat) og bliv leder af dit eget Avengers-team!

Indeholder:

  • Iron Man Chevy Camaro 2016 legetøjsbil
  • Avengers Iron Man actionfigur

Detaljer:

  • Mål bil: 17,5 cm (L)
  • Skala: 1:24
  • Materiale: metal
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model253225003
EAN4006333065163
MærkeAvengers
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.