Baby Annabell Little Annabell - pigedukke med blød krop og soveøjne - 36 cm

Lowest price at PriceRunner

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollespil som står i fokus, og børn elsker at lege forældre og baby med dukkerne, tøjet og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkerne er næsten som ægte babyer, med livagtige træk og funktioner. Dukkernes funktioner, tilbehør og detaljer gør dem til den perfekte ledsager for alle små dukkeforældre. Dukkeforældrene vil finde alt de har brug for i Baby Annabells verden, med det samme udstyr som babyer har, alt fra tøj, udstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funktioner og søde udtryk i ansigtet er denne baby alt dukkeofrældrene kan ønske sig.

Vores pris: 183,-
På lager
SKU
08227-20
   

Little Annabell er den perfekte introduktion for små dukkeforældre fra 1 år til at opmuntre til rolleleg og styrke følelsesmæssig udvikling. Little Annabell er Baby Annabels lillesøster, og med sine 36 cm er hun den perfekte højde og vægt for småbørn at bære rundt på. Lad børnene made dukken med den medfølgende sutteflaske, og se hendes øjne lukke igen, når hun bliver lagt ned.

Dukkepigen har en blød krop, der gør Lille Annabel ideel til masser af kram, og hun er klædt i en blød og behagelig hat og matchende lyserød sparkedragt. Tag en tur i parken med Little Annabell og se, hvor meget den lille pige elsker at observere sine omgivelser.

Indeholder:

  • Baby Annabell Little Annabell dukke
  • Sparkedragt og hue
  • Sutteflaske

Detaljer:

  • Mål: 36 cm
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Model706466
EAN4001167706466
MærkeBaby Annabell
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.