Batman Batmobile bil med figur i metal - 21 cm

-36%
Lowest price at PriceRunner

Batman legetøj og udklædning

Batman tager kampen op mod skurke og onde kræfter i Gotham City. Til forskel fra andre superhelte har Batman ikke superkræfter, men benytter sig af sin intellekt, medhjælpere, kampsport-kunskaber, videnskab og teknologi. Nu kan du også være en del af Batmans verden med Batman-figurer, Batman legesæt, Batman-kostymer, Batman våben og tilbehør til Batman. Tag med Batman, skjult i nattens dystre mørke, mens han bekæmper sine fjender i Gotham City.

Kampagnepris 192,-
Før pris: 300,-
36%
Du sparer: 108,-
Få tilbage på lager
SKU
06223-3
   

Batmobilen er Batmans vigtigste værktøj i kampen mod skurke og kriminalitet, der truer Gotham City. Med DC Comics Batmobile og Batman-figur kan du finde på dine egne historier eller vælge at genskabe dine yndlingsscener fra Batmans spændende univers. Batmobilen er ca. 21 cm lang og kommer med døre og motorhjelm, der kan åbnes og lukkes.

Batman-figuren i grå og sort kommer med et detaljeret look og bærer den ikoniske maske og kappe, som er hans hovedkarakteristika. Bilen er udstyret med en frihjulsmekanisme, så du hurtigt kan komme rundt i Gotham City på jagt efter skurkene og farerne, der lurer rundt om hvert hjørne.

Indeholder:

  • DC Comics Batmobile
  • Batman-figur

Detaljer:

  • Mål bil: ca. 21 cm (L)
  • Mål æske: ca. 30 cm
  • Materiale: metal
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model253215010
EAN4006333080258
MærkeBatman
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.