Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Bkids Bebees spinnende pariserhjul - aktivitetslegetøj med sugekop

Bkids babylegetøj

Bkids babylegetøj kommer i lyse farver og engagerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har lang erfaring med at producere babylegetøj af meget høj kvalitet, med fokus på design og farver som engagerer babyer og små børn. Blandt babylegetøjet fra Bkids finder du er stort udvalg af aktivitetslegetøj, stablelegetøj, rangler, puttekasser, badelegetøj, musiklegetøj, bideringe og meget mere. I sortimentet fra Bkids finder du babylegetøj som passer til babyer og småbørn i alderen 0 - 24 mdr.

Vores pris: 119,-
Udsolgt
SKU
06192-132

Barnet vil elske at spinne hjulet med dyrene på, rundt og rundt, og imens hjulet spinner vil Bebee og vennerne spinne rundt på sine pladser. Denne bord-rangle vil underholde barnet og det vil elske de sjove, raslende lyde og den farverige bold i midten. Sugekoppen gør at hjulet spinner jævnt, og sidder godt fast i underlaget.

Funktioner:

  • Udvikler barnets finmotorik
  • Sugekoppen holder legetøjet på plads

Indeholder:

  • 1 Bkids Bebees spinnende pariserhjul - aktivitetslegetøj

Detaljer:

  • Mål: 17,7 x 10 x 22 cm
  • Alder: fra 6 mdr.
Produktdetaljer
Model004644
EAN3021105046448
MærkeBkids
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.