Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Bkids musik-tv - spilledåse - med billede, lyd og ur

Bkids babylegetøj

Bkids babylegetøj kommer i lyse farver og engagerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har lang erfaring med at producere babylegetøj af meget høj kvalitet, med fokus på design og farver som engagerer babyer og små børn. Blandt babylegetøjet fra Bkids finder du er stort udvalg af aktivitetslegetøj, stablelegetøj, rangler, puttekasser, badelegetøj, musiklegetøj, bideringe og meget mere. I sortimentet fra Bkids finder du babylegetøj som passer til babyer og småbørn i alderen 0 - 24 mdr.

Vores pris: 109,-
På lager
SKU
6820-1
   

Billeder som bevæger sig kommer til live med dette musik-tv og spilledåse. Når spilledåsen er tændt, glider de forskellige billeder og figurer forbi i et roligt tempo med en melodi. Sangen hjælper dit barn med at slappe af og finde ro. På spilledåsen findes der også et ur med visere og tal. Flot babylegetøj fra Bkids, som er underholdende for de mindste.

Funktioner:

  • Med lyd, billeder og ur

Indeholder:

  • 1 Bkids musik-tv - spilledåse

Detaljer:

  • Mål: 23 x 5 x 22 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model003805
EAN3021105038054
MærkeBkids
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.