Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Bkids Rockin' Tot 10-i-1 musiklegetøj - keyboard med flere instrumenter - 25+ lyde og melodier

Bkids babylegetøj

Bkids babylegetøj kommer i lyse farver og engagerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har lang erfaring med at producere babylegetøj af meget høj kvalitet, med fokus på design og farver som engagerer babyer og små børn. Blandt babylegetøjet fra Bkids finder du er stort udvalg af aktivitetslegetøj, stablelegetøj, rangler, puttekasser, badelegetøj, musiklegetøj, bideringe og meget mere. I sortimentet fra Bkids finder du babylegetøj som passer til babyer og småbørn i alderen 0 - 24 mdr.

Vores pris: 371,-
På lager
SKU
08182-86
   

Dette Rockin' Tot 10-in-1 keyboard fra Bkids har 10 forskellige instrumentlyde. Lad børn udforske over 25 forskellige melodier og lyde på en spændende og sjov måde!

Nu er der koncert! Med dette musikinstrument kan du spille lyde fra hele 10 forskellige instrumenter, og afspille forskellige melodier, når du bladre i bogen. Musikstationen kan nemt løsnes fra soklen, og har store knapper, som passer til små børnehænder. Dette musiklegetøj fra Bkids giver mange timer med sjov leg, og er med til at udvikle barnets kognitive færdigheder. Med dette keyboard bliver børn inspireret til at udforske musik og lyde på en sjov og stimulerende måde.

Indeholder:

  • Bkids Rockin' Tot 10-i-1 musiklegetøj - keyboard

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model003398
EAN3021105033981
MærkeBkids
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.