Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Opbevaring

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Serie
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-52 av 86

Indstil faldende rækkefølge
Page
per side

Opbevaring til børneværelset

Børn kan være nogen rodehoveder, og hvem finder ikke legetøj overalt? Hold orden i legetøjet med opbevaringskasser, -kurve og -bokse i forskellige størrelser og farver, og læg beskidt tøj i flotte vasketøjskurve, i stedet for at kaste det på gulvet. Et ryddeligt børneværelse har plads til leg, og med orden i sagerne bliver det nemt at finde legetøjet barnet ønsker at lege med, og man lægger lettere til rette for leg og læring.

Det er ikke altid lige sjovt at rydde op, så hvorfor ikke gøre det til en sjov leg med opbevaringskurve med motiver, der fremme legeglæde hos barnet? Tilrettelæg for ryddelig opbevaring af legetøjet i fine legetøjskasser eller sjove opbevaringsbokse, og se at børnene straks synes det er mere sjovt at lægge legetøjet tilbage, hvor de hører hjemme. Kasser med yndlingskaraktererne, fine dyremotiver og andre motiver pynter i tillæg på børneværelset. Samle legetøjet i en kasse, som ser ud som en ekstra stor byggeklods med klassiske og velkendte bricks på toppen. At rydde legetøjet op vil blive som en leg!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.