Bright Starts Ford Mustang - 3-i-1 Lær-at-gå bil med lyd - lyserød

Lowest price at PriceRunner

Bright Starts har den lykkeligste mission i verden - skabe latter og glæde for de mindste børn!

Bright Starts tror på at den største glæde forældre og børn kan have er tiden de tilbringer sammen gennem leg, sang eller hyggestunde. Børn lader sig ikke påvirke af gårsdagen eller morgendagen, men de er til stedet i øjeblikket, og med små overraskelser som kan opstå møder man latter og uforglemmelige øjeblikke. Gennem sjove lyde, former, farver og funktioner, som børn elsker, bliver børn udfordret og det bidrager til barnets udvikling.

Vores pris: 1 121,-
Få tilbage på lager
SKU
04216-184
   

Denne smarte Bright Starts gåvogn med rød Mustang-design er perfekt til bil-glade børn og voksne. Aktivitetslegetøjet passer til både de børn som stadigvæk ikke helt kan gå endnu uden hjælp og til dem som har lært at gå. Brug vognen i gå-vogn tilstand for at øve de grovmotoriske færdigheder og når så barnet bliver mere øvet i at gå, kan vognen laves om til en skubbevogn som barnet skubber foran sig. Bilen vokser med barnet!

For at ændre fra en vogn til en anden, løftes skubbetaget nemt op, og køretøjet fjernes fra gå-basen. Basen kan også bruges uden køretøjet, så to børn kan have glæde af at lege sammen. Basens sæde har en forhøjet ryg for ekstra støtte og komfort, og med solid ramme. For ekstra sjov kan man tage rat-delen af.

Lær-at-gå vognen er et fantastisk legetøj, med autentiske bil-lyde, lys og bevægelige dele. Aktivitetslegetøjet er nemt at rengøre, med en klud, og kan foldes sammen for mindre opbevaring.

Indeholder:

  • 1 Bright Starts Ford Mustang lær-at-gå bil

Detaljer:

  • Farve: lyserød
  • Mål: ca. 72 x 64 x 50 cm
  • Maksvægt: 12 kg
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 6 mdr.

Produktdetaljer
ModelBS-11212
EAN074451112124
MærkeBright Starts
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.