Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Fisher Price Learn with Me Zebra Walker - lær-at-gå vogn med aktiviteter, lys og lyd

Lowest price at PriceRunner

Fisher Price babylegetøj, Laugh and Learn og interaktive bamser

Børn lærer bedst gennem leg, og leg er utrolig vigtigt for børns udvikling. Legetøjet fra Fisher-Price sender barnet ind i en verden af kreativ leg med lærelegetøj til babyer, småbørn og lidt ældre børn. Legetøjet fra Fisher-Price bidrager til barnets udvikling af finmotorik og grovmotorik, det lærer genkendelse af farver og forme, og får udfordret sin forståelse af årsag-virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn og førskolebørn, følger Fisher-price barnets vækst og ændrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-legetøj fra Fisher-Price møder børn på deres niveau, og ved hjælp af legetøj med roligt musik, billeder som bevæger sig, aktivitetstæpper tilpasset nyfødte og enkle legetøj som reagerer på barnets bevægelse, stimuleres barnets færdigheder. Fisher-Price Newborn babylegetøj passer til børn fra de er nyfødt til de er ca. 3 mdr.

Babyens første er fuld af mindeværdige milepæle, og du vil sansynligvis støde på lige så mange mindeværdige oplevelser, hvor du har brug for en hjælpende hånd. Fisher-Price Infant er legetøj specielt udviklet og tilpasset den enorme udvikling barnet går igennem fra de er ca. 3 mdr. og til de fylde 1 år. Fisher-Price babylegetøj til spædbarn er nyskabende babyudstyr, som varetager babyens sikkerhed og komfort, og giver dig tryghed, fordi du har valgt legetøj specielt designet til babyer og små børn.

Fisher-Price Toddler er legetøj til små børn fra 12 mdr. til barnet er ca. 3 år. Småbørnslegetøjet fra Fisher-Price lader dig opleve og skabe et miljø for læring og udvikling for barnet, samtidig som at I kan tilbringe værdifuld tid sammen. Fisher-Price deler legetøjet i tre aldersgrupper.

Vores pris: 222,-
På lager
SKU
10195-70
   

Fisher Price Learn with me Zebra Walker er den perfekte lær-at-gå vogn, som dit barn kan udvikle grovmotorik, sensoriske færdigheder og nysgerrighed med!

Denne sjove lær-at gå zebra-vogn fra Fisher Price følger dit barn op i flere forskellige udviklingstadier. Lad barnet sidde og udforske de forskellige aktivitetslegetøj på vognen. Vognen er formet som en zebra og fanger nemt børns opmærksomhed. Der er flere forskellige aktiviteter; såsom sjove knapper med lys og lyd, en gemmelegsfigur, et drejehjul og en bog, der lærer ABC og 123!

Når barnet er klar til at prøve deres første vaklende skridt, er Fisher Price gå-vognen fantastisk til støtte og opmuntring. Lad barnet holde i håndtaget og skubbe vognen foran sig. Vognen har 4 hjul og et stabilt underlag, og dit barn får god hjælp på vej til at gå. Zebra-vognen er med til at udvikle barnets grovmotorik, sanseevne og nysgerrighed ved hjælp af lys og lyd.

Indeholder:

  • Fisher Price Learn with Me Zebra Walker - lær-at-gå vogn

Detaljer:

  • Mål: 46 x 43 x 54 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 6 mdr.
Produktdetaljer
ModelDLD80
EAN887961256406
MærkeFisher-Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.