Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

BRIO Builder kreativt sæt 34589 - byggesæt med 271 dele

Lowest price at PriceRunner

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 480,-
Udsolgt
SKU
7124

Med BRIO Builder Creative Set 34589 med hele 271 dele kan du slippe fantasien løs. Hvad vil du lave? Et hus, et rumskib eller en robot? Dette er det ultimative, kreative byggesæt med værktøj og nye dele, som inspirerer til byggeleg. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan lave!

Design, byg og byg på nyt, igen og igen.

Dette er et perfekt byggesæt til at teste tankegangen til små og større bygge-entusiaster. Brio Builder-sættet har flere komponenter man skal bruge og kunne ønske sig til at bygge nærmest hvad som helst med. Sættet inkluderer 271 dele og værktøj som er let for små børn at bruge, samt flere træ- og plastdele til at basere dine konstruktioner på. Alle detaljer i træ kommer fra FSC-certificeret træer.

Indeholder:

  • Byggedele
  • Værktøj
  • Skruer, bolte, søm
  • Specialdele

Detaljer:

  • Mål: 56 x 40 x 9 cm (LxHxD)
  • Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
Model34589
EAN7312350345896
MærkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.