Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

BRIO Builder Motorsæt 34591 - byggesæt med 120 dele og motor

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 330,-
Få tilbage på lager
SKU
05195-210
   

Giv din BRIO bygger spændende muligheder med BRIO Builder motorsæt. Byggesættet udfordrer fantasien til potentielle ingeniører og leveres med over 120 dele, inkluderet en fuldt fungerende batteridrevet motor. Motoren har tre funktioner: frem, tilbage og stop.

Motorsættet består af 120 dele, og delene er kompatible med alle BRIO Builder produkter -  så børn kan udvide sit byggeunivers for endnu flere imponerende konstruktioner. Værktøjet inkluderet er enkle at bruge og med manual til inspiration kan små ingeniørspirer starte sine egne projekter med det samme. 

Indeholder:

  • Batteridrevet motor
  • Værktøj
  • Byggedele
  • Specialdele

Detaljer:

  • Mål: 31 x 20 x 7 cm (LxHxD)
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ikke inkluderet)
  • Materiale: plast, træ
  • Alder: fra 3 år

Med Brio Builder får børn både fysiske og mentale udfordringer som giver læring på en mindeværdig og sjov måde. Når barnet bygger nyt legetøj, styrkes finmotorikken og øje-hånd koordination. Brug fantasien, problem-løsningsfærdigheder og logisk tankegang til at lave nogle spændende ting, som man vil huske længe.

Produktdetaljer
Model34591
EAN7312350345919
MærkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.