BRIO Builder Konstruktionssæt 34587 - byggesæt med 136 dele

Lowest price at PriceRunner

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 264,-
Udsolgt
SKU
5087

Design og byg dine egne kreative konstruktioner med byggesættet BRIO Builder Construction Set 34587!

Med de 136  forskellige komponenter og det medfølgende værktøj kan du bygge næsten alt det du beslutter dig for. Byggesættet er en sjov måde at øve øjne-hånd-koordination, samt den kreative tankegang til barnet. Dette Brio Builder sæt inkluderer byggedele, skruer, bolte, en hammer og en skrutrækker.

Design, byg og byg på nyt, igen og igen.

Dette er et perfekt byggesæt til at teste tankegangen til små byggeentusiaster, og Brio Builder-sættet har alt det man har brug for af komponenter for at bygge nærmest hvad som helst. Med 136 dele inkluderet værktøj, som er let for små barn at bruge, samt flere træ- og plastdele til at basere konstruktionerne rundt på.

Indeholder:

  • Byggedele i plast og træ
  • Værktøj
  • Skruer, bolte og søm
  • Specialtilbehør 

Detaljer:

  • Mål: 31 x 20 x 9 cm (LxHxD)
  • Antal dele: 136
  • Materiale: plast, træ
  • Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
Model34587
EAN7312350345872
MærkeBRIO

Værktøj

Det man har brug for til at bygge næsten hvad som helst.

136 dele

Byggedele i træ og plast, værktøj, skruer, bolte og mere.

Specialdele

Byg seje køretøjer med blandt andet hjul, dæksel og krog.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.