Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

BRIO Hammerboks 30519

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 178,-
Få tilbage på lager
SKU
11172-72
   

Dette sjove hammerbræt fra BRIO har tre bolde, og man ved aldrig helt hvilken vej de triller, når man banker dem ned i kassen. Hammerbrættet er et sjovt legetøj til de mindre børn, der samtidig er med til at udvikle deres øje-hånd koordination gennem leg.
De tre bolde har forskellig vægt, lyd og farve, så der er ekstra meget, som er spændende at holde øje med.

Detaljer:

  • Mål: 15 x 15 x 10 cm
  • Består af fem dele
  • Alder: fra 18 mdr
Produktdetaljer
Model30519
EAN7312350305197
MærkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.