BRIO labyrint plader 2 pk - ekstra plader til BRIO labyrint

Lowest price at PriceRunner

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 136,-
På lager
SKU
19084
   

Det er på tide at træne koordinering af hænder og øjne med flere plader til dette populære og klassiske BRIO labyrint-spil.

BRIOs labyrint aktivitetsplader er et spil udviklet til at udfordre små børns færdigheder ved at tage BRIO labyrintspil til et nyt niveau. Placer aktivitetspladen direkte på labyrintspillet og så er det klart. Spillet kræver koncentration og nøjagtighed for at styre kuglen langs sporet.

Indeholder:

  • 2 plader til BRIO Labyrint spil

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
  • Kompatibel med BRIO labyrint spil

BEMÆRK: BRIO Labyrint spillet medfølger ikke og må købes separat.

Produktdetaljer
Model34030
EAN7312350340303
MærkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.