Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Rubiks Cube 3x3 - den klassiske terning

Lowest price at PriceRunner

Rubiks kube - det mekaniske, evigheds-puslespil

Rubiks Cube er det mekaniske puslespil som alle vil løse, men klarer du det? Kuben kommer i flere forskellige varianter, men den klassiske kube har seks sider, hvor hver side har 9 ruder. Drej rundt på siderne så du tilsidst står igen med seks ensfarvede sider.

Vores pris: 101,-
På lager
SKU
03216-33
   

Rubiks Cube er perfekt hjernetræning, hvor man skal dreje og vende terningen ved at bruge forskellige kombinationer, og få alle farver samlet på hver sin side. Rubiks Cube 3x3 har seks sider med seks forskellige farver.

Rubiks Cube blev opfundet i 1974 og blev et verdensfenomen i de tidlige 80'ere. Aktiv leg med terningen sørger for at forbedre muskelhukommelse og øje-hånd koordination. Den er også et super værktøj til at forbedre motorik og problemløsningsfærdigheder.

Der er uendelig mange muligheder med Rubiks Cube, men kun én løsning. Tager du udfordringen?

Indeholder:

  • 1 Rubiks Cube 3x3

Detaljer:

  • Mål: ca. 5 x 10 x 18 cm (LxHxD)
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model6063026/6063968
EAN778988419571
MærkeRubiks Cube
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.