Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

BRIO Smart Tech løfte- og læssekran 33827

-54%
Lowest price at PriceRunner

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Kampagnepris 73,- Før pris: 158,-
54%
Du sparer: 85,-
På lager
SKU
05195-205
   

Med BRIO Smart Tech løfte- og læssekran 33827, kan du gøre dig klar til arbejde. Med denne kran gælder det om at læsset lasten af. Smart Tech kranen og tunnellen kommunikerer med Smart Engine, der gør legen mere levende, med både lys og lyd. Denne legetøjskran inviterer til timevis med underholdning, og er med til at udvikle finmotorikken og logisk tænkning hos de små.

Indeholder:

  • 1 BRIO Smart Tech løfte- og læssekran 33827
  • 1 tunnel
  • 1 togvogn med last

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

I BRIO World er der ingen grænser eller begrænsninger - kun uendeligt mange muligheder. Vær den du vil, hvor du vil i BRIO World. Byg, byg forfra, find på og inviter. Alle seks temaerne i BRIO World er knyttet sammen i et legende, interaktivt system, så du kan køre, løbe eller flyve mellem dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Model33827
EAN7312350338270
MærkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.