Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

BRIO World Cargo Mountain togsæt 36010 - togbane med kran, godstog, helikopter, elevator og mere

Lowest price at PriceRunner

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 1 041,-
Få tilbage på lager
SKU
08227-6
   

Dette indholdsrige 36010 Cargo Mountain togsæt fra BRIO World tager tog-legen til nye højder med 5 niveauer med både kran- og læssefunktioner, helikopterlandingsplads og bjergtunneller.

Hver af de store bjergsektioner har legefunktioner, der kan tilpasses og ændres, så du kan skabe den togbane, du ønsker. Varier højden, design og funktioner og byg din egen arbejdsplads med diverse kraner, elevator og læssepladser. Lad helikopteren og godstoget med vogne køre rundt og håndtere denne udfordrende arbejdsplads.

Jernbaneleg baseret på virkeligheden hjælper børn til at forstå og lære om deres omgivelser på en sjov måde, samtidig med at de udvikler deres finmotorik. Legesættet er velegnet til børn fra 3 år og opefter. Cargo Mountain 36010 er et fantastisk BRIO World togsæt, der fungerer alene som et komplet sæt eller som en tilføjelse til eksisterende togsæt. Fremstillet efter BRIO-standarden af højkvalitets plast og FSC-certificeret europæisk bøgetræ.

Indeholder:

 • 23 skinnedele
 • 5 støttedele
 • 4 bjergdele
 • 4 platforme
 • 2 figurer
 • 1 godstog med vogne og last
 • 1 helikopter
 • 1 skilt

Detaljer:

 • Mål: 110 x 100 cm
 • Materiale: træ og plast
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model36010
EAN7312350360103
MærkeBRIO
36010 Brio togbane med læssepladser 36010 Brio togbane med læssepladser

Platform med bjergrende

Send lasten ned ad bjerget ved at bruge vippefunktionen på platformen. Lasten er nu klar til at blive læsset på godstoget.

36010 togbane fra brio med godstog på bjergbane 36010 togbane fra brio med godstog på bjergbane

Læsseplads med sikkerhedsbom

Brug den bevægelige kran med magnet til at læsse på vognen. Pas på at sikkerhedsbommen er nede!

36010 BRIO togsæt med elevator og helikopterlandingsplads 36010 BRIO togsæt med elevator og helikopterlandingsplads

Helikopterlandingsplads med elevator

Brug den manuelle elevator for at tage last op og ned fra platformen. På toppen er der en helikopterlandingsplads.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.