Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

BRIO World Lift and Load Warehouse Set 33887 - togsæt med togbane, lokomotiv og elevator - 32 dele

Lowest price at PriceRunner

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 432,-
Udsolgt
SKU
06182-29

BRIO World Lift and Load Storage Set 33887 togsættet tager togbanelegen til nye højder med en 37 cm elevator, dobbeltbro og lastskakt.

Dette lager med lift fra BRIO World kommer med mange dele, så du kan skabe en spændende togbane med både bro, elevator, sving og endestationer. Saml den ønskede togbane ved at forbinde de forskellige dele. Kør godstoget ind i elevatoren, drej hjulet for at tage elevatoren til toppen og rul ned ad bakkerne. Dette legesæt giver dig mere leg og flere byggemuligheder til kreativ leg. Togsættet kan både bruges alene og sammen med andre BRIO World togsæt for endnu mere leg.

Indeholder:

  • Elevator
  • Bjergplatform
  • 24 skinne- og støttedele
  • Godstog med vogn og last
  • Truck
  • Figur
  • Vejspærring

Detaljer:

  • Mål: 72 x 37 x 64 cm
  • Antal dele: 31
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model33887
EAN7312350338874
MærkeBRIO
33887 brio togsett med høy heis og lastesjakt 33887 brio togsett med høy heis og lastesjakt

Læsserampe

Slip lasten ned i slisken og se den glide sikkert ned til jordniveau.

33887 brio togbane med 370 mm høy heis 33887 brio togbane med 370 mm høy heis

370 mm højt

Elevatoren er hele 370 mm høj, og bidrager derfor med sjov på højt plan.

33887 brio togbane med 2 broer som kan bygges i høyden 33887 brio togbane med 2 broer som kan bygges i høyden

Bro

Vælg om du vil sætte broerne hver for sig eller ovenpå hinanden for at lave en høj bro.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.