Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Brio 33972 Action Tunnel (Smart Tech Sound) 33972

Lowest price at PriceRunner

BRIO togbaner, Builder byggesæt, trælegetøj og dukkevogne

BRIO har i over 100 år produceret trælegetøj af høj kvalitet. Disse klassiske legetøj i træ har været brugt i generationer - hvem har vel ikke selv haft legetøj fra BRIO som barn? BRIO togsæt, BRIO togbanetilbehør, BRIO trælegetøj, BRIO babylegetøj og BRIO dukkevogne er populært legetøj hos de fleste børn, legetøjet går i arv og trælegetøjet fra BRIO går aldrig af mode. Med nye dele, design og funktioner er legetøjet fra BRIO altid i udvikling, og udfordrer barnets motoriske færdigheder. Legetøjet fra BRIO følger barnets udvikling og vokser sammen med barnet. BRIO trælegetøj er solidt, klassisk legetøj som tåler et slag og som er udviklet og lavet for børns måder at lege på.

BRIO har i generationer lavet kvalitetslegetøj til de mindste børn som er trygt at legetøj med, og som stimulerer sanserne. Fra BRIO har vi flere typer babylegetøj som put-i-kasse, træklegetøj, hammerbræt, lær-at-gå-vogn, stabellegetøj, klodser,rangler og andet. Legetøjet er klassisk og i træ af højeste kvalitet som holder i mange år. Legetøjet til baby er specielt tilpasset barnets medfødte nysgerrighed og behov for at udforske verdenen rundt om sig.

BRIO BUILDER er en sjov byggeserie der lærer børn at sætte seje konstruktioner sammen ved hjælp af træmateriale. BRIO har trælegetøj af høj kvalitet, og fine byggesæt som udfordrer kreativiteten hos barnet. BRIO har leveret kvalitetslegetøj i generationer, og de klassiske legesager holder år efter år. Se vores udvalg af træklodser, byggesæt og babylegetøj fra den kendte mærke.

Vores pris: 743,-
På lager
SKU
04206-44
   

Et sjov togsæt fra Brio. Med Smart tech Sound-funktioner, såsom bevægelser, egne lyde og farverige lamper, kan børnene selv programmere legen. Dette interaktive legetøjssæt består af hele 37 dele og udover togbanen i træ, følger der også andet sjovt tilbehør med, der gør togbanen komplet.


Placér de forskellige Action tunneller over sporene for at styre togets tur. Hver tunnel skaber en reaktion fra toget og kan enten stoppe turen, eller få toget til at ændre retning. I Sound Action-tunnellerne kan børnene indspille sine egne lyde, som derefter afspilles, når toget kører igennem tunnelen. Sjovt legetøj, der hjælper dit barn med at forstå og lære om hverdagsmiljøer på en sjov måde, samtidig med at finmotorikken udvikles.

Indhold:

  • 1 Lokomotiv med optag og afspil -funktion
  • 2 Rejsevogne
  • 8 tunneler med forskellige funktioner
  • Rejsestation
  • Banedele

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 AAA-batterier (ikke inkl.)
  • Mål æske: L60 x B15 x H39 cm
  • Alder: fra 3 år

Alt passer sammen i BRIO World. Så velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Model33972
EAN7312350339727
MærkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.