Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Bruder Claas Nectis 26 F traktor med frontlæsser og anhænger - 02112

Lowest price at PriceRunner

Bruder anlægsmaskiner, traktorer, lastbiler og legetøjsbiler

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 270,-
På lager
SKU
3195
   

Bruder Claas Nectis 26 F er en den af Bruders Nectis-serie. Denne traktor har også de typiske Bruder-traktorfunktioner, og kan kombineres med alt frontudstyr og tilbehør til Bruder-serien. Traktoren har unikt og virkelighedstro design og er udstyret med flotte detaljer. Denne traktor kommer med frontlæsser og tipbar anhænger. Traktoren kan kombineres med andre Bruder produkter. 

  • Anhængertræk
  • Aftagelig frontlæsser
  • Anhængeren har 3 sider der kan slås ned, samt støtteben, og lasteplanet kan tippes
  • Traktoren kan overstyres med en styrestang igennem taget på traktoren - styrestang inkluderet

Indeholder:

  • Bruder Claas Nectis 26 F traktor
  • Frontlæsser
  • Anhænger

Detaljer:

  • Mål: ca. 65,5 x 13 x 15 cm
  • Skala: 1:16
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model02112
EAN4001702021122
MærkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.