Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Bruder JCB MIDI CX Læssemaskine - 02427

Lowest price at PriceRunner

Bruder anlægsmaskiner, traktorer, lastbiler og legetøjsbiler

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 198,-
På lager
SKU
1217
   

Denne JCB MINI CX Læssemaskine fra den tyske højkvalitetsproducent Bruder, har realistiske detaljer og sjove funktioner. Maskinen har en stor aftagelig læsseskovl foran og en aftagelig graveskovl bagpå, med 2 udfoldelige støtteben, samt et sæde i førerhuset, der kan drejes. Denne flotte maskine har mange detaljer og bevægelige dele, der både passer godt på hylden og er et sjovt legetøj for alle små motor- og køretøjsentusiaster! Dette køretøj kombinerer 3 værktøjer i ét: en minigrave, en læsser og en traktor.

  • Den har en fuldt fungerende (og aftagelig) læsseskovl foran
  • En aftagelig graveskovl og to udfoldelige støtteven

Indeholder:

  • Bruder JCB MIDI CX Læssemaskine 02427

Detaljer:

  • Mål: ca. 41 x 12 x 17 cm
  • Skala: 1:16
  • Materiale: plastik
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model02427
EAN4001702024277
MærkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.