Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Bruder John Deere Mejetærsker T67i - 02132

Bruder biler, traktorer, anlægsmaskiner og skovbrugsmaskiner

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 563,-
På lager
SKU
2951
   

Bruder John Deere mejetærskeren T67i vil begejstre små landmænd med den enkle måde, maskinen styres på, og hvor spændende det er at tømme korntanken. Realistiske detaljer som åbning af førerhusdøren, aftagelig klipperenhed og aftagelige dele gør legetøjet endnu mere realistisk.

Den seje mejetærsker fra den tyske kvalitetsleverandør Bruder har et unikt og realistisk design og er udstyret med flotte detaljer. John Deere er markedsledende traktorer i veden og sælger også mejetærskere. T-serien er en nyudviklet serie af mejetærskere. Designet er autentisk og har mange flotte detaljer.

Denne mejetærsker har en korntank, der kan åbnes, niveaukorrektion, aftageligt skærebord og anhænger den kan transporteres på.

  • Førerhus med glas, venstre dør kan åbnes
  • Klipperenheden har hjul og drives af friktion
  • Anhængertræk

Indeholder:

  • Bruder John Deere Mejetærsker T67i

Detaljer:

  • Mål: 50 x 19,5 x 23,5 cm
  • Skala 1:16
  • Materiale: plastik
  • Alder: Fra 4 år

 

 

Produktdetaljer
Model02132
EAN4001702021320
MærkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.