Bruder MAN TGA Lastbil og Gummiged FR130 - 02752

Lowest price at PriceRunner

Bruder biler, traktorer, anlægsmaskiner og skovbrugsmaskiner

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 402,-
Udsolgt
SKU
2294

Dette legesæt består af en Bruder MAN TGA lastbil med en gummiged FR130. Anlægsbilerne har et realistisk udseende med ekstra fokus på detaljer.

Effektiv og hurtig kommunikation mellem chauffører er en forudsætning for, at arbejdet kan udføres på en produktiv og hurtig måde. Med dette sæt kan du lege, at du er en af chaufførerne på byggepladsen! Siderne på lastbilens lad kan klappes ned på tre sider, og ladet kan vippes, når lasten skal læsses af. Førerhuset kan også vippes fremad for at få adgang til motoren. Gummigedens skovl kan hæves og sænkes, og den kan vippes, så lasten nemt kan fjernes. Køretøjerne og tilbehøret fra den tyske kvalitetsleverandør Bruder, har unikke detaljer og virkelighedstro designs, der giver timevis med historiefortælling og underholdende leg.

  • Siderne på ladet kan klappes ned på tre sider
  • Ladet kan vippes
  • Gummigedens skovl kan hæves og sænkes
  • Skovlen på frontlæsseren kan hæves og sænkes

Indeholder:

  • Bruder MAN lastbil
  • Gummiged FR130

Detaljer: 

  • Mål: ca. 41,5 x 17,5 x 21,5 cm
  • Skala: 1:16
  • Materiale: plastik (ABS)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model02752
EAN4001702027520
MærkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.