Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Bruder New Holland T7.315 Traktor - 03120

Lowest price at PriceRunner

Bruder anlægsmaskiner, traktorer, lastbiler og legetøjsbiler

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 321,-
På lager
SKU
01182-186
   

En stærk traktor er absolut nødvendig på alle moderne landbrug. Det er derfor, New Holland T7 Heavy Duty-serien er designet med alsidighed og styrke i tankerne. Denne T7.315 traktor fra Bruder har seje detaljer og funktion. Den aftagelige frontvægt og højdrejusterbare anhængertræk, gør det muligt at tilføje andet tilbehør, for at udvide legemulighederne (tilbehør sælges separat). Traktorens døre og motorhjelm kan åbnes og lukkes, og hjulene kan tages af. Traktoren har aksler med niveauregulering, og den kan styres med en styrestang gennem taget. Der er plads til en bworld-figur i førerhuset (sælges separat). Køretøjerne og tilbehøret fra den tyske kvalitetsleverandør Bruder, har unikke detaljer og virkelighedstro designs, der inspirerer børn til historiefortælling og realistisk leg.

  • Med aftagelig frontvøgt og højdejusterbart anhængertræk
  • Døre og motorhjelm kan åbnes og lukkes
  • Aksler med niveauregulering og aftagelige hjul
  • Med plads til bworld-figur (sælges separat)
  • Kan styres med en styrestang gennem taget

Indeholder:

  • Bruder New Holland T7.315 Traktor 03120

Detaljer:

  • Mål: ca. 36 x 17,5 x 20,5 cm
  • Skala 1:16
  • Materiale: plastik (ABS)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model03120
EAN4001702031206
MærkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.