Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Bruder RAM 2500 Power wagon med Scrambler Ducati motorcykel

Lowest price at PriceRunner

Bruder anlægsmaskiner, traktorer, lastbiler og legetøjsbiler

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 473,-
Få tilbage på lager
SKU
10182-148
   

Mange anser det at køre motorcykel for at være ren lidenskab. Ducati motorcyklen er en enduro-model med profilerede terrændæk. Designet skiller sig ud og imponerer ikke kun erfarne motorcyklister, men også yngre generationer af ryttere.

RAM'en er lavet til off-road transport, og den kan uden problemer bære Ducati'en på ladet. Dens holdbarhed og offroad-egenskaber er legendariske og unikke. V8 HEMI-motoren yder 410 HK og genererer et drejningsmoment på 582 Newtonmeter. Alle døre kan åbnes, og den har affjedring på aksler for at give kørekomfort.

  • Dørene kan åbnes
  • Bagklappen kan åbnes, og der er plads til motorcyklen på ladet

Indeholder:

  • Bruder RAM 2500 power Wagon
  • Ducati-motorcykel
  • Bruder-figur

Detaljer:

  • Mål: ca. 75 x 19 x 21,5 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model02502
EAN4001702025021
MærkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.