Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Carrera skinnesæt - Extension Set 1 - for Carrera bilbaner

Lowest price at PriceRunner

Carrera RC-legetøj - biler, bilbaner og køretøj

Bilbaner, biler og alt som kan knyttes til RC. Biler, fjernstyrede bilbaner, helikopter og quadcopter - oplev spænding med ægte bilkøring i dit eget hjem. Carrera giver dig spændende leg, som kræver færdigheder som håndterer fart og hurtige afgørelser. Bilerne fra Carrera er underlagt de samme fysiske love som racerbiler og sportsbiler af fuld størrelse. Der er ingen øvre aldersgrænse for leg med Carrera bilbaner og biler, Carrera har samlet mennesker på tværs af generationer i flere årtier.

Generationer med forældre og børn elsker fortsat konkurrence med højt pres og spændende kørsel. Utallige produktinnovationer og nyudvikling sikrer at hvert Carrera-løb bliver en mindeværdig anledning.

Vores pris: 207,-
På lager
SKU
07195-84
   

Vil du udvide din Carrera bilbane? Så er dette sæt perfekt til dig. Skinnerne passer til Carrera GO!!! og Digital 143 bilbaner.

Indeholder:

  • 2 ekstra sving
  • 2 lige banedele
  • 2 sporskiftere
Produktdetaljer
Model20061600
EAN4007486616004
MærkeCarrera
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.